Κατασκευή
τρισδιάστατων
ακρυλικών γραμμάτων

Η εταιρεία μας κατασκευάζει τρισδιάστατα ακρυλικά γράμματα επιγραφών, με άριστη γνώση του υλικού και της κατεργασίας του, προσφέροντας υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα και μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Τα γράμματα κατασκευάζονται με κολλητά ακρυλικά ή με ακρυλικά blocks 30mm κατεργασμένα σε CNC. Μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορες διαστάσεις και σε όλους τους χρωματισμούς που προσφέρουν τα υλικά. Σύγχρονες μέθοδοι κατασκευής μας επιτρέπουν να διατηρούμε μεγάλη επαναληψιμότητα στις κατασκευές μας, επιτυγχάνοντας οικονομία κλίμακας σε επαναλαμβανόμενες παραγωγές.

parallax background

Βαφές
ακρυλικών γραμμάτων

Σε περιπτώσεις όπου απαιτείται κάποιος συγκεκριμένος χρωματισμός, κάποιο συγκεκριμένο φινίρισμα χρώματος ή φραγή φωτός στην όψη ή στα πλαϊνά των γραμμάτων, αναλαμβάνουμε τη βαφή τους, η οποία γίνεται με τη διαδικασία και τα υλικά της βαφής αυτοκινήτου. Στις εταιρεία έχει προστεθεί πρόσφατα και ένα ειδικό τμήμα βαφής χρωμίου. Η συγκεκριμένη βαφή, εκτός του νίκελ και του χρυσού, μας δίνει πολλές επιλογές χρωματισμών χρωμίου, προσδίδοντας ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα και μεγάλη προστιθέμενη αξία στο προϊόν. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο μπορούν να βαφούν διάφορα υλικά που επεξεργαζόμαστε εκτός του ακρυλικού, όπως ξύλο, PVC, αλουμίνιο, μέταλλο.

parallax background

Κοπές
CNC παντογράφου

CNC router με διάσταση τραπεζιού 3050x2160mm εξυπηρετεί τις ανάγκες μας και των πελατών μας, τόσο σε κοπές τμημάτων των ακρυλικών γραμμάτων που κατασκευάζουμε, όσο και σε διάφορες άλλες κατασκευές. Τα υλικά που μπορεί να επεξεργαστεί είναι το ακρυλικό, PVC, ξύλο (όλα τα είδη), αλουμίνιο, σύνθετο πάνελ αλουμινίου, foam boards και γενικά non-ferrous υλικά. Παραγωγή εξαρτημάτων συναρμογής stand, βιομηχανικά εξαρτήματα, κασώματα επιγραφών από σύνθετα πάνελ αλουμινίου, γράμματα από PVC και MDF, τρισδιάστατα πάνελ επιγραφών και διακόσμησης, είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Οι αυξημένες δυνατότητες του μηχανήματος, μπορούν να προσφέρουν λύσεις σε μια ευρεία γκάμα εργασιών κοπής και χάραξης. Με την είσοδο της βαφής χρωμίου έχει αναβαθμιστεί κάθετα η χρησιμότητα του μηχανήματος καθώς παράγει τρισδιάστατα γράμματα και πάνελ επένδυσης που στη συνέχεια επεξεργάζονται με τη συγκεκριμένη μέθοδο βαφής, προσδίδοντας μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα. Τέλος, με την προσθήκη των ακρυλικών blocks στη γκάμα των πρώτων υλών μας, γίνεται σύνθετη CNC επεξεργασία του υλικού, ώστε να παραχθούν φωτεινά και μη ακρυλικά γράμματα υψηλής ακρίβειας και συνεργασιμότητας με άλλες κατασκευές

LED
φωτισμοί γραμμάτων

Οι υπηρεσίες του φωτισμού ολοκληρώνουν τα ακρυλικά γράμματα σαν προϊόν. Εγκατάσταση LED modules επώνυμων κατασκευαστών όπως Samsung και Baltled, υψηλής απόδοσης και φωτεινότητας, εγγυώνται ένα άρτιο ποιοτικά και οπτικά αποτέλεσμα, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

7ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου
Τ. +30 2310 926161
F. +30 2310 902731
e-mail : headoffice@grammasys.gr
Τ. +30 2310 681209
e-mail : info@grammasys.gr
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ